Trainingen
Ayurvedisch koken voor de herfst
Ayurvedische Koken voor de Herfst
In de herfst gaat bij iedereen de Vata dosha omhoog.
De gerechten die worden bereid zijn weldadig voor de herfst en balancerend voor de vata dosha.
Uitgelicht wordt: aspecten van de vata dosha, kruiden en specerijen voor de herfst.
Combinatie voor de spijsvertering van kruiden granen, peulvruchten en groenten, voor dit jaar getijde.
Ayurvedisch koken is een eenvoudige manier van koken waarbij de levenskracht in het voedsel behouden blijft. Zo blijft het voedsel vers.
De combinatie van kruiden zorgen ervoor dat het voedsel door het lichaam gemakkelijk verteerd kan worden, zodat er geen ama hoeft te ontstaan.
Tevens heeft het invloed op alle zintuigen en ervaar je de invloed van rust op lichaam en geest.
Ayurvedisch koken is een eenvoudige manier om te integreren in je dagelijks leven.
Praktische info en inschrijfformulier
- Data: 22 oktober 2024
- Tijd: 10.30 - 15.00 uur
- Kosten: De bijdrage voor de workshop € 135,00 inclusief btw en de gerechten.
- Locatie: Hypericon: Berg en dalseweg 83, 6522BC, Nijmegen
- Voor de maaltijd worden biologische ingredienten gebruikt. Er wordt vegatarisch gekookt. (niet veganistisch)
- De gerechten worden gezamenlijk bereidt en genuttigd.
- Iedere workshop wordt een ander gerecht bereid.
- Mocht je allergieen hebben graag dit van te voren aangeven.
- De kookworkshops zijn interactief en ervaringsgericht.
- Maximum aantal deelnemers voor deze workshop: 6