Algemene voorwaarden Vedische Klassieke Yoga

Algemene voorwaarden Vedische klassieke Yoga
 

  • Deelnemers schrijven zich per email of via het contact formulier via de website.  
  • Indien het voor de activiteit van toepassing is ontvangt de deelnemer een factuur per email die de deelnemer binnen 14 dagen dient te voldoen. Dan pas is de deelname definitief. Betaling in termijnen is mogelijk indien dit van te voren is besproken. De deelname is in dit geval definitief na betaling van het eerste betalingstermijn.
  • De les heeft een doorgang met een minimum van 3 deelnemers en maximum van 6 deelnemers..
  • De docent kan niet aansprakelijk worden gesteld voor evt schade. Materieel of lichamelijk.
  • Deelname is voor eigen verantwoordelijkheid. Je wordt er steeds op gewezen bij de oefeningen binnen je eigen mogelijkheden te blijven. Mocht je onder medische behandeling zijn, overleg dan met je artsof therapeut over het volgen van yogalessen. Dit geldt eveneens voor mensen die net een operatie hebben ondergaan of chronische klachten hebben.
  • Restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk wanneer binnen een week voor het plaatsvinden van de activiteit wordt geannuleerd. Bij annulering voor een week wordt er €15,00 administratie kosten ingehouden.
  • Wanneer er een activiteit op donatiebasis wordt gegeven en een deelnemer heeft zich ingeschreven, geldt hetzelfde annuleringstermijn. Bij annulering binnen een week voor de activiteit is de deelnemer verplicht een bedrag te doneren van minimaal €15,00.
  • Ik geef in principe alle lessen. Mocht door ziekte of overmacht een les niet heeft kunnen plaats vinden, dan zal ik er alles aan doen een passende vervanger te zoeken. Als dit niet mogelijk is, worden de lessen op een later tijdstip gegeven, waar ze kunnen worden ingehaald. Indien de les helemaal niet gegeven kan worden dan wordt het betaalde bedrag geretourneerd.

 

Serene Ruimte

'Ontmoeting van'
Puur en Eenvoud in je Zelf

+31 (0) 6 241 649 26
info AT sereneruimte DOT nl

23.9
663
28
44.211.117.197