Ayurveda voeding en kook workshop

Zondag 1 oktober,
zondag 26 november
van 11:00 uur - 14:30 uur.

Inzichten in het bereiden van voedsel vanuit de Vedische traditie.

Leer vanuit 3 dosha's (vata, pita, kapha) welke kruiden harmoniserend zijn voor de betreffende dosha's.

Inzicht in de eigenschappen van verschillende soorten voedsel en welke kruiden te gebruiken.

Het proces van de spijsvertering en het spijsverteringsvuur.

Bereiden van een maaltijd met alle smaken.

Basis medicinaal koken.

Gezonde eetgewoontes en verkeerde voedselcombinaties.

Gekookte kruidenthee 

    

Praktische info en aanmelden

  • Voor de maaltijd worden biologische ingredienten gebruikt. Er wordt vegatarisch gekookt. (niet veganistisch)
  • De gerechten worden gezamenlijk bereidt en genuttigd.
  • Iedere workshop wordt een ander gerecht bereid.
  • Mocht je allergieen hebben graag dit van te voren aangeven.
     
  • De bijdrage voor de workshop is op donatiebasis. (zie hier de voorwaarden)
  • Bijkomende kosten: €15,00 voor de maaltijd.
  • Maximum aantal deelnemers voor deze workshop: 6
  • Lokatie: Hypericon: Berg en dalseweg 83, 6522BC, Nijmegen
     

Dit formulier vraagt om uw naam, emailladres en telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacy verklaring om te zien hoe we met uw gegevens omgaan.
Lees hier de algemene voorwaarden voor aanmelding.

Serene Ruimte

'Ontmoeting van'
Puur en Eenvoud in je Zelf

+31 (0) 6 241 649 26
info AT sereneruimte DOT nl

29.5
837
34
3.237.31.191