VRAGEN OVER DE i9-Bottle

 

         

 

 

Wat is geïnformeerd water?

Dat is water met daarin opgeslagen duizenden zorgvuldig uitgekozen informatie bundels (positieve trillingen), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, etc. die elkaar versterken en in complete harmonie met elkaar zijn.

 

Hoe kan geïnformeerd water beter zijn dan gewoon water?

Moderne waterverwerkings- en distributiesystemen, alsook vervuiling, zorgen ervoor dat water ongestructureerd raakt (dood is). Hierdoor verliest het haar natuurlijke vitaliteit, anti-bacteriële eigenschappen en zelfreinigend vermogen. Ongestructureerde watermoleculen verzamelen zich in grotere clusters, waardoor deze moeilijker door levende organismen opgenomen kunnen worden. Hierdoor moeten de energievoorraden van het lichaam worden aangesproken om deze vergrote moleculenclusters te herstructureren in een vorm die het lichaam kan absorberen en gebruiken. Het proces van informatie opladen in water helpt om de structuur van het water terug te brengen naar haar natuurlijke (levende) staat.

 

Welke invloed heeft geïnformeerd water op het lichaam?

Door onder andere stress, slechte voeding en vervuiling van de omgeving verliest het water in ons lichaam haar natuurlijke structuur. Het verliest hiermee ook haar vitaliteit, anti-bacteriële eigenschappen en zelfreinigend vermogen. Dit resulteert veelal in moeheid en vatbaarheid voor infecties en ziekten. Het proces van water informeren helpt om de structuur van het water terug te brengen naar haar natuurlijke (levende) staat. Het drinken van geïnformeerd water helpt het lichaam om haar energievoorraden weer aan te vullen en geeft ons een vitaal gevoel en meer energie.

 

Met wat voor water kan ik de fles vullen?

Vul de fles simpelweg met kraan- of mineraalwater.

 

Kan ik andere dranken in de fles doen en zo ja, wat zal het effect zijn?
Ja, je kan iedere koude of warme drank in de fles doen. Welke drank je ook in de fles doet, het water in die drank zal geïnformeerd worden. Het kan zijn dat de smaak van alcoholische dranken, dranken met toegevoegd koolzuurgas, koffie en thee verandert.

 

Hoe lang moet water in de fles zitten voordat het geïnformeerd is?

Het proces van informatie overbrengen op water vindt direct plaats. Uitgebreide tests tonen aan dat tot 3 uur later de fles nog steeds een gunstig effect heeft op het water.

 

Hoe lang blijft de i9 fles de kwaliteit van water gunstig beïnvloeden?

De i9 waterfles heeft een levenslange garantie op haar werking, op voorwaarde dat de fles en de tag niet beschadigd zijn.

 

Kan water uit een geïnformeerde fles mijn fysieke en cognitieve prestaties verbeteren?

Geïnformeerd (gestructureerd) water helpt het lichaam om zijn natuurlijke balans terug te vinden. Zodoende heeft het een positieve invloed op fysieke en mentale prestaties.

 

Hoe lang kan ik water in de i9 fles bewaren?

Stilstaand water blijft nooit goed voor langere tijd. We raden dan ook aan de fles regelmatig opnieuw te vullen. Spoel de fles altijd eerst goed om wanneer je hem opnieuw vult.

 

Heeft het invloed op de kwaliteit van het water wanneer ik de dop niet op de i9 fles doe?

Nee, voor de structuur van het water maakt het niet uit of je de fles open laat of afsluit. De fles afsluiten met de dop is wel een goed idee om te voorkomen dat er externe vervuiling optreedt (bijv. dat er iets invalt).

 

Soms verschijnen er bubbels op het glas van de fles wanneer ik deze bijvul. Hoe komt dit?

Dit is een logisch gevolg van de aanwezigheid van zuurstof in het water. Het bijvullen van de i9 fles kan er toe leiden dat het zuurstofgehalte in de fles toeneemt, waardoor luchtbelletjes zich een weg naar de oppervlakte banen en dan verdwijnen. Als je de fles open laat zullen deze luchtbellen sneller oplossen.

 

Soms wanneer ik de fles bijvul met water uit de kraan merk ik dat het water wat troebel is. Waarom is dit?

Troebel water komt meestal door miniscule luchtbelletjes in het water. Dit kan ontstaan doordat water uit de leidingen onder een hogere druk staat dan het water dat al in de fles zit. Dit is een normaal fenomeen en de troebelheid zou vanzelf moeten oplossen binnen een aantal seconden.

 

Wat gebeurt er wanneer ik geïnformeerd water in een normaal glas of fles giet?

Wanneer het water eenmaal is geïnformeerd behoudt het zijn natuurlijke moleculaire structuur. Uitgebreide analyse toont aan dat water eenmaal in de i9 fles positief wordt beïnvloed door de chip tot ongeveer 3 uur. Geïnformeerd water overgieten in een plastic of aluminium fles maakt water weer kwetsbaar om haar natuurlijke structuur te verliezen.

 

Wat kan er gebeuren wanneer de fles wordt blootgesteld aan magnetische velden, elektriciteit, GSM-straling en dergelijke?

Volgens ons onderzoek hebben dergelijke verstoringen geen effect op de codering. De i9 fles kan deze negatieve invloeden neutraliseren door voortdurende interactie met de inhoud van de fles. Zelfs contact met laserstralen door bijvoorbeeld een productscanner bij een kassa in een winkel heeft geen enkel effect op de kwaliteit van het water. De codering van de chip neutraliseert het negatieve effect van de laserstraal, die normaal gesproken de energetische lading van eten en drinken in reguliere verpakkingen kan verstoren.

 

Bestaan er andere materialen met meer energie-potentie die de werking van de geïnformeerde tag kunnen verminderen of verstoren?

Tot op de dag van vandaag hebben we geen bron met meer energie-potentie kunnen vinden dan onze chip, die mogelijkerwijs de werking van de i9 fles negatief zou kunnen beïnvloeden.

 

Kan je de fles bewaren op een donkere plek?

Uit onze experimenten blijkt dat het water zijn toegenomen kwaliteit behoud wanneer het op een donkere plek (bijvoorbeeld een koelkast) wordt bewaard..

 

Kan de fles zware metalen uit het water filteren? Heeft het veranderen van de structuur van water invloed op de desintegratie van moleculen in zware metalen?

Wanneer metalen zijn opgelost in water is er sprake van postief geladen ionen (ook wel kationen). Deze zijn stabiel, dus er kan geen sprake zijn van desintegratie. Kortom, zware metalen kunnen door de i9 fles niet uit water gefilterd worden.

 

Kan geïnformeerd water zijn eigenschap doorgeven?

Enkele druppels geïnformeerd water volstaan om een glas of flesje (33cl – 50cl) niet-geïnformeerd water te informeren.

 

Heeft het vervagen van de kleuren van de fles invloed op het water?

Het afkleuren van de ringen rond de fles heeft geen invloed op de werking van de kleuren op het water.

 

Wat is het verschil tussen positief geïnformeerd water en negatief geïnformeerd water?

Positief geïnformeerd water zal altijd meer invloed hebben op het water dan negatief geladen water. Dit omdat water zijn/haar natuurlijke essentie terugvindt door het contact met positief geïnformeerd water.

 

Technologie

Wat is Poznik TP (Technologie Poznik)?

Poznik TP (Technologie Poznik) is een combinatie van meerdere wetenschappelijke processen, die gezamenlijk in staat zijn moleculaire clusters in verschillende vormen (water, glas, plastic, metaal etc.) te beïnvloeden door gebruik van informatie in de vorm van codes.

 

Wat is een geïnformeerde tag?

Een geïnformeerde chip is een zelfklevende tag (sticker), die in staat is duizenden zorgvuldig gecodeerde informatie-bundels te dragen.

 

Welke informatie zit in de geïnformeerde chip opgeslagen?

De geïnformeerde chip is geproduceerd in het Poznik laboratorium, alweer deze is geïnformeerd door middel van Technologie Poznik (TP). Honderdduizenden stukjes informatie worden overgedragen bij het informeringsproces. Het geheel van deze specifieke en universele informatie reinigt het water van negatieve invloeden uit de omgeving, inclusief restanten van pharmaceutische bestanddelen die zich eventueel in het water bevinden.

 

Is het wetenschappelijk aangetoond dat i9 geïnformeerde producten daadwerkelijk werken?

i9 producten en informatie codering principes zijn blootgesteld aan uitgebreide wetenschappelijk verantwoorde experimenten geleid door international erkende wetenschappers. Deze onderzoeken hebben aangetoond dat i9 producten werken. Bovendien is de technologie die ten grondslag ligt aan i9 geinformeerde producten gebaseerd op 30 jaar onderzoek en innovatie en is wereldwijd bekroond met diverse onderscheidingen. Voor meer informatie ga naar de pagina ‘i9 geïnformeerde technologie (TP).

 

Zijn de effecten van geïnformeerd water ooit zorgvuldig geanalyseerd?

Het Institut für Elektrophotonik te Berlijn heeft een uitgebreide vergelijkende analyse van de energetische staat van water in een normale fles ten opzichte van een i9 fles uitgevoerd. Dit instituut heeft op basis een certificaat van erkenning uitgeschreven voor de i9 fles. Uit het onderzoek bleek namelijk dat de photonen-emissie van water uit de i9 fles 6 tot 7% hoger was dan in een gewone fles. Dit resulteert in een hoger energie-gehalte van i9 water. Een gedetailleerde analyse van de invloed van i9 water ten opzichte van normaal water op het menselijk ‘bio-field’ is eveneens uitgevoerd. Hieruit kwamen tot 100% betere resultaten door het drinken van i9 water naar voren. 

 

Kopen

Waar kan ik i9 producten bestellen?

i9 producten kunnen direct besteld worden door 1 van de i9 distributeurs. U ook een afspraak maken via het contact formulier om 

het water uit de flessen uit te proberen welke het meest geschikt is voor dit moment. Het kan zijn dat u een kleur in gedachten heeft en terwijl u de verschillende kleuren aan het proeven bent u het inzicht krijgt dat een andere kleur beter en gemakkelijker weg drinkt. u kunt ook deelnemen aan de informatie bijeenkomsten van de i9 waterbottle in de praktijk in Nijmegen of Wijchen. Klik hier voor meer info. 

 

Welke garantie krijg ik wanneer ik een i9 product aanschaf?

i9 biedt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie en een levenslange garantie op de geïnformeerde tag die zich op de fles bevindt..

 

Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik een origineel i9 product aanschaf?

Wij raden aan om uitsluitend te bestellen via de officiële i9 kanalen: de i9 website en /of geauthoriseerde distributeurs van het product 

 

Gebruiksaanwijzing

Hoe de i9 fles te gebruiken?

Vul de i9 fles simpelweg met kraan- of mineraalwater. Wacht minimaal 3 minuten en geniet van natuurlijk geherstructureerd water.

 

Hoe maak ik de i9 fles schoon?

Binnenkant
Wij adviseren de binnenkant van de i9 fles schoon te maken met verdund schoonmaakazijn (verkrijgbaar in elke supermarkt). Giet ongeveer 50 ml. verdund schoonmaakazijn in de fles en laat deze 10 minuten staan. Spoel de fles daarna goed uit met schoon water.
Buitenkant
Maak de buitenkant van de i9 fles schoon met schoon water en voorkom directe druk op de chip. Vermijd het gebruik van schoonmaakmiddelen die alcohol of andere bijtende stoffen bevatten. Deze kunnen de fles beschadigen en de chip losweken van de fles.
Smoothies en proteïne shakes
Proteïne shakes of soortgelijke dranken laten vaak hardnekkige resten in de fles na. Het gebruik van een speciale flessenborstel voor het schoonmaken is dan ook aan te raden.  WAARSCHUWING! Gebruik GEEN metalen borstels om de i9 fles mee schoon te maken; deze kunnen de fles beschadigen en hiermee verlies je aanspraak op garantie.
Na schoonmaak van de i9 fles met de speciale borstel, dient ook de borstel zelf zorgvuldig te worden schoongemaakt. Voedselresten kunnen gemakkelijk in de borstel achterblijven en zorgen voor de groei van allerlei bacteriën na verloop van tijd.
Plaats de i9 fles niet in de vaatwasser, dit kan de tag en de informatie de erop staat opgeslagen beschadigen.

 

Hoe maak ik een flessenborstel schoon?

Stappen voor het schoonmaken van de borstel:
Sop de borstel in heet water met verdund afwasmiddel of schoonmaakazijn (een natuur product met een desinfecterend effect). Laat tenminste 30 minuten staan. Schraap vervolgens de voedselresten tussen de borstels weg en spoel goed uit onder een lopende kraan. Naspoelen in warm water.

Onderhoud

 

Kan de geïnformeerde tag op de fles beschadigd raken?

Ja. De geïnformeerde chip kan beschadigd raken door blootstelling aan stevige stoten, wrijving of er simpelweg teveel druk op uit te oefenen.

 

Kan de i9 geïnformeerde tag vervangen worden?

Vervanging van de geïnformeerde tags kan aangevraagd worden door een mail te sturen naar info AT sereneruimte DOT nl . Een aankoopbewijs moet wel kunnen voorgelegd worden.

 

Kan schade aan de fles of de geïnformeerde tag mijn garantie doen verlopen?

Ja. Een gebroken of zwaarbeschadigde fles doet het recht op garantie teniet. Het verwijderen, bevlekken of beschadigen van de geïnformeerde chip of de getalen die zich in de chip bevinden, zal evenens de garantie op het product doen verlopen. Beschadigde chips verliezen mogelijkerwijs hun effect op de structuur van water.

 

Waarom begint de dop na enkele weken of enkele maanden gebruik te lekken?

Dat heeft meestal te maken met het niet goed ontvetten van de flessenhals, binnen- en buitenkant als je rechtstreeks van de fles drinkt.

Serene Ruimte

'Ontmoeting van'
Puur en Eenvoud in je Zelf

+31 (0) 6 241 649 26
info AT sereneruimte DOT nl

26.9
748
28
3.226.72.194