i9 Bottle Technologie en Chromotherapie

 

ALLES OP ONZE PLANEET DRAAGT EEN BEPAALDE CODE MET INFORMATIE

Een vooraanstaand fysicus en wetenschapper Dr. Yuri Yatsko legt uit: Het is mogelijk om informatie vast te leggen en over te dragen aan een ander object. De technologie waarmee dit gebeurd is niet nieuw; werd ontwikkeld in de vorige eeuw. Het maakt gebruik van een apparaat met de naam chembuster, die informatie kan overdragen zonder beperkingen. Het kan wordengebruikt voor het overbrengen van gedachten, wensen en zelfs voor de werkzaamheid van medicijnen.

OFTEWEL - EEN GEÏNFORMEERD PRODUCT IS EEN PRODUCT MET TOEGEVOEGDE POSITIEVE INFORMATIE EN HEEFT EEN POSITIEVE INVLOED OP LEVENDE ORGANISMEN.

In het hart van de i9 fles is een unieke TP tag verrijkt met zorgvuldig geselecteerde numerieke codes. De codes worden overgedragen aan de informatie-tag via chembusters of emitters.

 De i9 fles wordt geïnformeerd door gebruik van Poznik Technology (TP). De informatiecodes op de Tag hebben een bewezen positieve invloed op de moleculaire structuur van water. Het drinken van TP geïnformeerd water uit de i9 fles heeft een positieve invloed op ons algemeen welzijn. Het helpt de vitaliteit te verhogen, evenals ons vermogen om stress, ziekte en andere schadelijke factoren te bestrijden. Geïnformeerd water heeft ook een positief effect op dieren en planten.

 

 

 

                                                      CHROMOTHERAPIE
 

De natuur biedt ons verbazingwekkende, doch eenvoudige oplossingen. We hebben geleerd om
deze oplossingen voor persoonlijke verbetering en preventie van ziekten te benutten.

Wanneer een met water gevulde gekleurde fles wordt blootgesteld aan zonlicht, zal het water de vibrerende energie van de bepaalde kleur opnemen. Dit is het basisprincipe achter kleurentherapie. 
Met de hulp van de zorgvuldig geselecteerde informatie (positieve trillingen) op de geïnformeerde Tag kunnen we echt profiteren van de natuurlijke helende eigenschappen van de natuur.

 

 

KLEURENTHERAPIE
 

Ook wel bekend als Chromotherapie, is gebaseerd op de positieve effecten van kleuren op de mens om zo de lichaamenergiecentra’s of chakra’s in evenwicht te brengen. Onbalans in de energiecentra’s worden als de belangrijkste oorzaak gezien achter het ontstaan van ziekten. Onbalans, die zou kunnen optreden op de fysieke, emotionele, spirituele en mentale niveaus, wordt hersteld met kleurentherapie.Het hele spectrum van kleuren is afgeleid van zonlicht. In het licht spectrum vibreert elke kleur met een andere frequentie.De trillingen/kleuren zenden energie uit die wordt gebruikt om de lichaamsenergie-centra of chakra’s in evenwicht te brengen. Deze vorm van genezen met behulp van kleuren werd al duizenden jaren geleden gebruikt en kan worden teruggevoerd naar het oude Egypte en Griekenland. In India, spreken oud-Indiase geschriften, zoals Atharvana Veda, van kleur genezing die ontstaan door middel van de stralen van de zon. De traditionele Ayurveda bevestigt de helende kracht van kleuren.

 


 

DE ENERGIE VAN KLEUR


Elke cel in het lichaam heeft licht energie nodig. De natuur zelf is vol van kleur. Het is dan ook geen verrassing dat we worden aangetrokken door kleur. Kleur is energie. De trillingen van kleuren worden gebruikt om  de balans van de fysieke, emotionele en geestelijke toestand van de mens te verbeteren. Harmonieuse, rustgevende kleuren en kleurcombinaties, de belangrijkste triggers voor genezing, worden gebruikt om de gezondheid en innerlijke harmonie te bevorderen. De energie van kleur beinvloedt onze stemming, gezondheid en ons denkproces. Wanneer we ons meer bewust zijn van de energie van kleuren , helpt dit om ons patroon van gezondheid en welzijn te transformeren .  Belangrijk is dat de stemmingsverbeterende eigenschappen van kleuren helpen om de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.
 

ROOD stimuleert de hersenactiviteit, verhoogt de hartslag, ademhaling en bloeddruk, prikkelt de geslachtsklieren. Het bekrachtigt het eerste chakra (stuitje).Het verwarmt ons en stimuleert ons fysiek en activeert ons bloed. Het is een goede kleur om te dragen als we verkouden zijn en bij een slechte bloedsomloop. Te veel rood kan overstimuleren en sommige ziekten verergeren. Hoge bloeddruk is een indicator van te veel rode energie in het lichaam. Het is een kleur van oorlog, welvaart, vuur, en de rijzende zon.Spiritueel is het de basiskleur van vuur en verbindt ons met ons fysieke zelf.
 

ORANJE is de kleur van vreugde en wijsheid. Het beïnvloedt het tweede chakra (sacraal). Het geeft energie, stimuleert de eetlust en het is een goede kleur voor ziekten van de dikke darm en spijsvertering. Spiritueel is het de kleur van de vreugde. Het verbindt ons met onze emotionele zelf.

GEEL is het solar plexus chakra. Het geeft energie, verlicht depressie, verbetert het geheugen, bevordert de eetlust en helpt bij problemen met de spijsvertering. Spiritueel is het de kleur van wijsheid en verbindt ons met onze mentale zelf.

GROEN beinvloedt het hart chakra. Het heeft een kalmerend effect en balanceert het zenuwstelsel. De groene kleur is rustgevend, ontspannend, zowel mentaal als fysiek, helpt mensen die lijden aan depressie, angst, nervositeit. Het is een goede kleur voor hartaandoeningen, hoge bloeddruk en maagzweren. Spiritueel is het de kleur van de liefde en verbindt ons met volmaakte liefde.

BLAUW is de kleur voor de keel chakra. Het is een goede kleur bij ziektes van de luchtwegen of keel infecties. Blauw is rustgevend en verkoelend voor ons systeem en is dus een goede kleur om te hoge bloeddruk tegen te gaan. Spiritueel is het de kleur van gezondheid en verbindt ons met holistisch denken.

INDIGO is de kleur voor genezing van het voorhoofd chakra. Het is een goede kleur voor sinusitis, immuniteitsproblemen, en alle problemen met betrekking tot het hoofd . Te veel van deze kleur kan leiden tot depressie. Spiritueel is het de kleur van intuïtie en ze verbindt ons met onze onbewuste zelf.

VIOLET is de kleur van het kroon chakra. Het werkt reinigend, versterkend en bewustwordend, onderdrukt de eetlust en verschaft een rustige omgeving. Het beïnvloedt het skelet van het lichaam. Het is een goede kleur voor het verbeteren van immuniteit, kankerachtige aandoeningen en artritis. Ook zuivert het het systeem en is een uitstekende kleur voor hoofdpijn en migrains. Spiritueel is het de kleur van het geloof en verbindt ons met onze spirituele zelf.

 

De prijs van een  i9-fles bedraagt: € 50,00

 

 

Serene Ruimte

'Ontmoeting van'
Puur en Eenvoud in je Zelf

+31 (0) 6 241 649 26
info AT sereneruimte DOT nl

21.5
696
28
3.238.235.248