Miranda van Zanten

                                                                     

Bewust leven, bewust voelen en bewust zien. Iedere dag, ieder moment opnieuw en daar naar handelen. Lichaam, geest en ziel op elkaar afstemmen. Maak het leven overzienbaar, eerlijk, ruim, plezierig en vol (universele) liefde.

Na 15 jaar wekelijkse yogalessen te hebben gegeven heb ik deze vorm van lesgeven vanaf mei 2020 gestopt. De intentie in de Yoga is om  het lichaam sterker, ruimer en leniger te maken. Voor mij een ingang om in de lessen en trainingen tot een dieper en breder bewustzijn te komen en dit mee te nemen in het dagelijks leven.
Ook tijdens de individuele consulten geef ik dit stukje indien gewenst mee.

Naast het geven van Yoga lessen werk ik  zelfstandig als Natuurgeneeskundig therapeut (vanaf 2005) in huisartenpraktijk Hypericon in Nijmegen. Tevens centrum integratieve geneeskunde. Ik geef onder andere therapie vanuit de Ayurveda levens/ geneeskunst, Dorn wervelcorrectie en Shamballa healing, VLOW¬ģBorstweefseltherapie en ooraccupunctuur.
Vektis geregistreerd Natuurgeneeskundig therapeut, Ayurvedisch therapeut, Lichaamsgericht psychotherapeut.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereningen: CAT vergoedbaar.

Training in Ayurvedische massage. Deze training in de Ayurvedische massage van Harish Johari geef ik al ruim 15 jaar. Samen met Flim van Schelt begonnen. Deze training ben ik (succesvol) alleen voort gaan zetten in cursus centrum Umai in Alphen aan de Rijn en van 2007-2013 als docente bij Massage In Beweging in Alphen aan de Rijn. Daar begeleide ik zowel de algehele massage als de hoofdmassage. Momenteel worden de trainingen voortgezet in Nijmegen.

Als er gevraagd word wat spiritualiteit voor mij betekent: spiritualiteit is voor mij Aarden, vanuit deze geaardheid je oprichten naar boven (universum) om zo de juiste kennis en wijsheid te mogen ontvangen. En vanuit deze twee uitersten aarden en oprichten zal ons hart worden geopend. Hoe dieper de geaardheid, hoe subtieler de verbinding met de kosmos en wees in Liefde en te-vrede-n vanuit het Hart. De sleutelwoorden die mij elke dag bijblijven als woorden van Avatar Babaji  (Haidakhan):
Waarheid, Eenvoud en Liefde.

Het is goed om een nieuw pad op te gaan. Een nieuwe vorm aan te nemen. Een oude vorm los te laten en te ontvangen wat nu in de mogelijkheden ligt. Ontvouwen gaat langzaam, geduld is de schoonheid van de mens en de natuur om de mens.
Een mooie verandering en uitdaging is om mijn aanbod over te dragen in ruil voor donatie. 
Voelt als een zuiver eerlijke energie uitwisseling waar in op heel veel (diepe) lagen bewust ontwaakt kan worden.

Namasté

Serene Ruimte

'Ontmoeting van'
Puur en Eenvoud in je Zelf

+31 (0) 6 241 649 26
info AT sereneruimte DOT nl

21.9
668
28
44.192.65.228