Miranda van Zanten

Bewust leven, bewust voelen en bewust zien. Iedere dag, ieder moment opnieuw en daar naar handelen. Lichaam, geest en ziel op elkaar afstemmen. Maak het leven overzienbaar, eerlijk, ruim, plezierig en vol (universele) liefde.

In de Yoga lessen zijn we bezig met het lichaam sterker, ruimer en leniger te maken. Voor mij een ingang om in de lessen tot een dieper en breder bewustzijn te komen en dit mee te nemen in het dagelijks leven.
Ook tijdens de individuele consulten en massagecursussen of workshops die ik mag geven, wil ik dit stukje meer meegeven.

Naast het geven van Yoga lessen werk ik  zelfstandig als Natuurgeneeskundig therapeut (vanaf 2005) in huisartenpraktijk Hypericon in Nijmegen. Tevens centrum integratieve geneeskunde. Ik geef onder andere therapie vanuit de Ayurveda levens/ geneeskunst, Dorn wervelcorrectie en Shamballa healing, VLOW¬ģBorstweefseltherapie en ooraacupunctuur.

Training in Ayurvedische massage. Deze training in de Ayurvedische massage van Harish Johari geef ik al ruim tien jaar. Samen met Flim van Schelt begonnen. Deze training ben ik (succesvol) alleen voort gaan zetten in cursus centrum Umai in Alphen aan de Rijn en van 2007-2013 als docente bij Massage In Beweging in Alphen aan de Rijn. Daar begeleide ik zowel de algehele massage als de hoofdmassage. Momenteel worden de trainingen voortgezet in Nijmegen.

Als er gevraagd word wat spiritualiteit voor mij betekent: spiritualiteit is voor mij Aarden, vanuit deze geaardheid je oprichten naar boven (universum) om zo de juiste kennis en wijsheid te mogen ontvangen. En vanuit deze twee uitersten aarden en oprichten zal ons hart worden geopend. Hoe dieper de geaardheid, hoe subtieler de verbinding met de kosmos en wees in Liefde en te-vrede-n vanuit het Hart. De sleutelwoorden die mij elke dag bijblijven als woorden van Avatar Babaji  (Haidakhan):
Waarheid, Eenvoud en Liefde.

Namasté

Serene Ruimte

'Ontmoeting van'
Puur en Eenvoud in je Zelf

+31 (0) 6 241 649 26
info AT sereneruimte DOT nl

14.3
655
33
3.235.191.87